Een teamuitje wordt pas echt gezellig met een dinnershow in Culemborg

U kent het vast wel: jubileumfeestjes. Je kan er niet omheen met goed fatsoen want dan toon je een asociale kant en dat wordt door de baas mannen niet gerespecteerd. Je moet er bij zijn.

personeelsfeest

Nu zijn er vele mogelijkheden voor bedrijfsfeestjes en omdat mijn werkgever het nodig vond een feest te regelen kwam hij ineens voor mijn schrijfbureau staan met de vrolijke bekendmaking dat ik maar eens met een leuk voorstel moest komen voor een bedrijfsfeest.

Ik keek hem even meewarig aan en vroeg hem: waarom ik? Wat heb ik misdaan? Ik doe mijn werk toch altijd goed? Moet ik nu echt een teamuitje gaan regelen? Ik heb hier helemaal geen ervaring mee?

Het mocht niet baten en ik was dit jaar gewoon de klos. De rest van mijn collegas die dit allemaal hoorde moesten wel lachen en waren inblij dat zij niet de dubieuze eer hadden dit bedrijfsuitje te organiseren dit jaar. Iets wat ik goed snap.

Ik ben dus op zoek gegaan op internet en kwam daar zoveel veel verschillende dingen tegen dat ik door de bomen het juiste bedrijfsfeestje niet meer zag. Ik zag allerlei dingen van: -Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Even dacht ik om iedereen te pesten en een bedrijfsfeest te regelen om de eeuwenoude kunst van het schapen drijven onder de knie te krijgen, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Gewoon om mijn collegas te stangen, maar na een uurtje zo rondgeneusd te hebben kwam ik op de website van deze dinnershow. Iets wat ook lekker in de buurt was. Zij gaven mij de indruk dat we alleen maar een keuze hoefden te maken uit wat voor soort personeelsfeest we wilden en dat de totale organisatie door hen wordt gedaan.
Ik las dit op hun website: Door ons in-house specialisme in het organiseren van bedrijfsuitjes verzorgen wij met gemak uw bedrijfsfeest van begin tot eind. U hoeft zich tijdens uw feest dus geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op uw gasten! Wij verzorgen complete concepten die wij specifiek afstemmen op uw wensen. Elementen van bijvoorbeeld uw bedrijf, product of merk kunnen in de feestavond worden verwerkt. Een ideale combinatie van entertainment en zakendoen in een sfeervolle ambiance.

Gezien de vele mogelijkheden bij dit jubileumfeest zal daar altijd iets verrassends uitkomen! Ik heb contact gezocht en gevraagd of ze werkelijk (voor meer info) de totale organisatie van dit bedrijfsuitje voor hun rekening nemen en ze bevestigden dit. Nadat ik met de baas dit had besproken en hij het ook een goed plan vond om eens lekker naar een leuke showavond te gaan en eerlijk is eerlijk: het was een megafeest en iedereen was enthousiast. De show was heerlijk, het eten heerlijk en de drank vloeide rijkelijk. Het enige slechte nieuws is dat mijn baas vond nu iedereen zo door het dolle heen was over dit geslaagde bedrijfsuitje dat ik het volgend jaar ook weer mag organiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *