Met deze prachtige zonnebrillen van Skateboardhout met de diverse tinten en de karakteristieke houtnerven zet jij de trend voor dit jaarRozen houten zonnebrillen zijn geschapen van de beste kwaliteit hout en geschikt voor zowel dames als mannen. Door de originele houtstructuur is elke zonnebril onvergelijkbaar. Alle Bamboehouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn ultra licht van zwaarte. Ook zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 bescherming tegen de zon. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen kleurig hout in diverse kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geproduceerd en door de diverse tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten Zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde lenzen is een geweldige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van uitstekende deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de het milieu.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enkel model houten zonnebril is gelijk. Brilmontuur van Walnoothout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de elementen, de lucht van het jaargetijde en de frisse bries door de hoofdharen. De natuur is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van solide bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een mode die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en vernieuwing. Een artikel, waar geen ander artikel aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte (meer info) oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd uniek uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout (klik hier om meer te lezen) en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij zijn ze (meer info) ook nog licht te dragen. Ideaal voor op de strand. Verder beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het geriefelijk om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn bijna niet stuk te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

Zonnebrillen van beukenhout


Ook gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *