TopTip!! Appetijtelijk uit eten gaan start hier bij de leukste dinnershow

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees restaurant aan de Oosterdokskade in Amsterdam. Het markante etablissement staat bekend om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de prachtige decoratie, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en uiteraard specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook melden als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen fan bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetcafé dat het grotendeels moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een bijzonder stoere locatie en is voor iedereen die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische atmosfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een geweldige plaats voor een knallende party. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks gewilde techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge club midden in het centrum van Mokum. NL is erg geliefd en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met trendy, gezellige mensen. Bij intrede valt (meer info) meteen de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een heerlijk drankje drinken of even op adem komen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Mokum. Het is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en verschillende beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale kunstenaars. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uniek.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ervaren hier gegarandeerd een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet duidelijk van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een werkelijke intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Liggend aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Amsterdam. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De perfecte setting dus voor het hippe publiek dat zich er grotendeels ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg ervaar je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een complete droom avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een geboortedag of eeuwfeest wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een sfeervol avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *